PDA

View Full Version : Dual Stations



Coaster indavidual
09-26-2002, 12:54 PM
In answer to a question from a comment on my latest coaster, dualing stations have been in NL since 1.25 (I think). Stations also have the "syncronize" button, which makes the trains depart at the same time. In 1.26 if this feature is turned on, a train will start in both stations (providing there are 2 trains on the coaster).

joshg678
03-21-2003, 04:43 PM
Yah this is really cool
I like that feature

Kyle L
04-18-2003, 02:50 AM
Hey, thats a neato feature! I would defenetley get use out of that. As is I'm thinking of ways to hack some ways to make different coasters that actually work, good find!