PDA

View Full Version : TN Slow / Not Working?



Martin
03-21-2006, 12:21 PM
Has TN been very slow or not working at all for anybody else? This just started happening last night, and I was wondering if anyone else had the problem, or it is a technical issue with the site. This is coming from a person with a cable modem, which is usually very fast on TN especially.

Steven
03-21-2006, 02:58 PM
There is an issue with the ISP at the moment, which they are working to resolve. Our support servers are currently down as a result.

ETA is unknown but are working to resolve it as quickly as possible.

Martin
03-21-2006, 03:26 PM
Okay, thanks Steven. I just wanted to clarify it wasn't a problem with my internet connection or modem.

VekomahangNbang
03-21-2006, 03:51 PM
Ya, it's really crawling right now.

Martin
03-21-2006, 04:02 PM
The issues seems to be fixed. It is going normal speed for me atleast.

dukeandPCfan
03-21-2006, 04:30 PM
^ not fixed for me .. and other pages are l

but its not TN's fault.. sometimes ISP's get messed up etc.. plus there are major storms hitting the north, i wonder if that has something to do with it??

anyways hopefully everything'll be back to normal soon

Martin
03-21-2006, 06:48 PM
I think I spoke too soon. It was working great and now it is slow again. Hopefully we can get back to normal browsing speed soon enough.

coasterdude28
03-21-2006, 08:48 PM
It was running very slow for me last night and most of today. It seems to be better now though.

VekomahangNbang
03-21-2006, 08:49 PM
Mine is almost back to normal.

dukeandPCfan
03-21-2006, 09:04 PM
back to normal! thanks ISP

Chris L
03-21-2006, 09:12 PM
^ You know ISP is just short for Internet Service Provider right? It's not a company. ;)

Steven
03-21-2006, 09:21 PM
It should be working now. Everything is back up.

Martin
03-21-2006, 09:37 PM
Mine is also back to normal thanks for fixing it guys!

Steven
03-21-2006, 09:59 PM
None of us did anything on TN... it's with the people at the ISP that hosts our servers that did it.

Martin
03-22-2006, 06:34 AM
So vBulletin was having the problems? Thanks for fixing it people at the ISP. ;)

Steven
03-22-2006, 06:52 AM
vBulletin is not an ISP... they are a software maker, and the problems definitely were not with vbulletin. If you need to know what an ISP is, look it up on the Internet.

I'm just going to go ahead and close it... what is explained has been explained.